Tablet & Computer Server & Cloud WiFi systemen Complete ICT oplossingen Camera toezicht Telefonie

Computer bedrijf, ook voor particulier

Die Computer is een computer bedrijf waar u terecht kunt voor een computer reparatie. Maar ook als u een computer wil kopen.

 

Bent u niet thuis in de technische details van computers? Laat u door een van onze medewerkers adviseren en begeleiden naar de koop van een computer of laptop. Wij kunnen op basis van een kort persoonlijk gesprek bepalen welke laptop of computer geschikt is voor u.

 

Een sterk punt is dat wij uw gegevens over kunnen zetten en de laptop of computer volledig voor u kunnen installeren.  Een optie is dat we de computer of laptop vervolgens bij u thuis afleveren en er voor zorgen dat uw randapparatuur werkt op uw laptop of computer, zoals printer, backup, scherm etc.

 

Heeft u thuis een slecht wifi signaal?  Door Die Computer kunt u het wifi signaal laten verbeteren of versterken.

 

Uw computer kan ook traag zijn. U kunt uw computer of laptop laten opschonen. Een andere optie is om een SSD te plaatsen zodat uw computer of laptop aanzienlijk in prestaties wordt verbeterd.

 

Het is verstandig periodiek een onderhoudsbeurt (APK) te laten uitvoeren op uw computer of laptop. Hiervoor komen we graag bij u aan huis.

 

 

'Die Computer ICT is een computer bedrijf uit Laren (Lochem) voor bedrijven en particulieren'   

 

Telefoon: 0573 460819