Tablet & Computer Server & Cloud WiFi systemen Complete ICT oplossingen Camera toezicht Telefonie

computer bedrijf, ook voor bedrijven

 

Die Computer is een computer bedrijf waar u terecht kunt met uw zakelijke ICT omgeving.  Systeembeheer, telefonie, nas systemen noem het maar op.

 

U wilt graag bezig zijn met uw onderneming en uw ICT, computerproblemen, computeronderhoud of beheer laten verzorgen door een computerbedrijf? Dan bent u bij Die Computer uit Laren aan het juiste adres.

 

Bijvoorbeeld hulp bij het volgende:
- email verzenden of ontvangen lukt niet
- een virus op uw laptop of computer
- traag internet
- slecht wifi bereik
- foutmelding bij het opstarten

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en kijk wat Die Computer ICT voor u kan betekenen. En neem een kijkje op onze referentie pagina om te zien welke bedrijven we momenteel computerhulp bieden.

 

Het grootste deel van onze klanten is zakelijk en bedienen deze klanten al jaren. Onze ervaring is dan ook behoorlijk te noemen op het gebied van zakelijke computer oplossingen. Heeft u een vraagstuk voor ons? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

 

Wij komen graag bij u. Op uw kantoor of aan huis. U hoeft dus niet met uw computer of laptop te slepen. Graag lossen we computerproblemen op bij u op locatie. We staan bekend om onze goede bereikbaarheid en snelle hulp. Tevens kunnen we u helpen met ‘Hulp op afstand’ zodat we met u mee kunnen kijken.

 

‘Die Computer ICT is een computer bedrijf uit Laren (Lochem) voor particulieren en bedrijven’

Telefoon: 0573 460819