Wi-Fi problemen

Het is je zeker wel bekend, namelijk een slecht wi-fi bereik of problemen met de wi-fi.  Uiteraard is voor ieder probleem een oplossing. Zo ook een wi-fi oplossing.

Bij Die Computer hebben we de kennis en de middelen om een draadloos netwerk (Wi-Fi systeem) te meten en te verbeteren. Een goed draadloos systeem begint met goede materialen en de juiste instellingen. In veel gevallen kopen klanten zelf een Wi-Fi extender. Dit werkt vaak niet zoals gewenst.
Wij leveren professionele Wi-Fi systemen die wel werken.

Zowel voor een goed Wi-Fi bereik als een goede snelheid op Wi-Fi. Voor woningen met een slecht wi-fi bereik hebben we sterke wi-fi zenders, maar ook voor buiten, kantoor of grote werkplaatsen.

Laat ons vrijblijvend een kijkje nemen op locatie en wij brengen binnen een dag een offerte uit. Een slecht wi-fi bereik of trage wi-fi is echt niet meer nodig!

Bel 0573460819 - Wij lossen uw wi-fi problemen snel op.p.s. een trage wi-fi of wi-fi problemen kunnen ook te maken hebben met een slechte of trage internetverbinding. Ook hier houden wij rekening mee en kijken naar een passende oplossing. Vaak is meer mogelijk dan u verwacht.
Terug naar blogs

Onze klanten vertellen

Bakker Wijnand

Vers van het land, eerlijk bereid en puur van smaak. Of het nu gaat om het zelfbedachte brood Smokey Texas, een fris Appelboompje of een bijzonder verpakt relatiegeschenk als de  streekeigen Krentenwegge. U proeft...

Wereld Bakker Wijnand

Bekijk meer