Tablet & Computer Server & Cloud WiFi systemen Complete ICT oplossingen Camera toezicht Telefonie

Huisartsenpraktijk H.J.M. Lamers

Kernwaarden
De praktijk kent 5 kernwaarden: prettige sfeer, betrouwbaar, bezieling, flexibel en behulpzaam. De kernwaarden geven aan waarvoor we staan, wie we willen zijn en wat alle medewerkers van huisartsenpraktijk Lamers verbindt. We streven ernaar dat de kernwaarden telkens zichtbaar zijn in ons handelen. De kernwaarden betekenen voor ons:

Prettige sfeer
We vinden het belangrijk dat er een laagdrempelige, ‘prettige sfeer’ voor medewerkers en patiënten heerst op de praktijk. Dit betekent minimaal dat er met respect met elkaar wordt omgegaan en men interesse heeft voor elkaar.

Betrouwbaar
Openheid, integriteit en duidelijkheid geven invulling aan onze kernwaarde ‘betrouwbaar’.
‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet.’

Bezieling
Bezieling betekent voor ons werken vanuit het hart. Het is belangrijk dat de patienten en medewerkers zich gehoord voelen. Met groot enthousiasme werken we voor elkaar in onze praktijk.

Flexibel
Korte communicatielijnen, directe contacten en een hoge mate van verantwoordelijkheid bij onze medewerkers typeren onze werkwijze. Hierdoor kunnen wij flexibel omgaan met vragen, waarbij toch de efficiency niet uit het oog verloren wordt.

Behulpzaam
Elkaar helpen is voor ons vanzelfsprekend. We zijn open en toegankelijk voor allerlei hulpvragen.Dit geldt voor interne en externe vragen.

 

*Website link*

 

 

 

 

‘Die Computer ICT is een computer bedrijf uit Laren (Lochem) voor particulieren en bedrijven’

Telefoon: 0573 460819