Tablet & Computer Server & Cloud WiFi systemen Complete ICT oplossingen Camera toezicht Telefonie

Klus Wolters Laren

Wat doen wij. Tja wat doen we niet. Wanneer u op de website link klikt krijgt u een mooi overzicht van wat we al gemaakt hebben. Van het repareren tot het vernieuwen van kozijnen en ramen. Repareren van lekkages en herstellen van de gevolgschade. Van kraantje tot badkamer inclusief tegelwerk. Aanpassen van kozijnen en ramen voor isolatieglas. Plaatsen van pergolas e.d. tot straatwerk. Plaatsen van tuinhuisjes. Van staldeur tot carport. Ramen en deuren op maat gemaakt en geplaatst.

 

Wij beschikken over een eigen werkplaats. Leggen van laminaat en parket vloeren. Plaatsen van dakkapellen en dakramen. Houten winkel inrichtingen, al dan niet prefab gemaakt in onze werkplaats. Door u elders gekochte materialen verwerken wij voor een vooraf afgesproken uurloon.

 

De financiële administratie voor een groothandel, meerdere winkels en instellingen. Kortom, te veel om op te noemen. Dus bel of mail ons en we nemen contact met u op zodat we ook voor u en samen met u een passende oplossingen kunnen bedenken en uitvoeren.

 

*Website Link*

 

 

 


‘Die Computer ICT is een computer bedrijf uit Laren (Lochem) voor particulieren en bedrijven’

Telefoon: 0573 460819