Tablet & Computer Server & Cloud WiFi systemen Complete ICT oplossingen Camera toezicht Telefonie

Slagerij Sieverink

Bennie en Joke Sieverink runnen al sinds 1980 de slagerij aan de Markt in Lochem. Buiten de algehele leiding houden zij zich, samen met het team ook bezig met vaktechnische en hygiënische eisen die u de garantie geven voor een vertrouwd en eerlijk product. De vakkundige opleidingen van de medewerkers binnen het bedrijf worden regelmatig aangevuld met externe cursussen op het gebied van hygiëne (H.A.C.C.P), bedrijfshulpverlening, workshops en productontwikkeling. 

 

Binnen het team zijn de slagers verantwoordelijk voor de worstmakerij (de productie van onder andere de verse worst, de rookworst, de kookworst en de grillworst), het uitsnijden en bewerken van vlees, en de productie van ambachtelijke vleeswaren (zoals naegelholt, gebraden gehakt, beenham en rollades).

De verkoopmedewerkers zijn naast het verkopen van de producten altijd bezig met het aanvullen en produceren van panklaarproducten en snacks.  Zij hebben als prioriteit u zo goed mogelijk te informeren over de herkomst  en de samenstelling van de producten. Ook voor bereidingsadvies en informatie over allergenen kunt u bij hen terecht.  

 

*Website link*

 

 

 

 

‘Die Computer ICT is een computer bedrijf uit Laren (Lochem) voor particulieren en bedrijven’

Telefoon: 0573 460819