Tablet & Computer Server & Cloud WiFi systemen Complete ICT oplossingen Camera toezicht Telefonie

Team Snijders

Uw makelaar in Rijssen en omgeving!

Al meer dan 20 jaar houdt ons team zich bezig met verkoop, aankoop, taxaties en verhuurbemiddeling van onroerend goed voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn actief in Twente met Rijssen–Holten als middelpunt. Ons team bestaat uit een beëdigd en gecertificeerd NVM-makelaar, een assistent-makelaar en twee commercieel medewerkers.

Wij staan voor?
Deskundigheid, enthousiasme, inzet, kwaliteit, maximale belangenbehartiging maar bovenal een persoonlijk contact.

Niet alleen staat “team” voor de samenwerking op ons kantoor maar ook voor samenwerking met u als onze opdrachtgever. Samen met u maken we een “plan de campagne”, bespreken we het verkooptraject waarin we gebruik maken van onze deskundigheid en expertise maar waar ook rekening gehouden wordt met uw wensen en inbreng.

Team Snijders Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hans Snijders is als makelaar VastgoedCert gecertificeerd en als taxateur lid van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Loes Creutzberg is werkzaam als gediplomeerd assistent makelaar.

Heeft u vragen over kopen, verkopen of taxeren van een woning of van bedrijfsonroerend goed, dan bent u van harte welkom en maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

 

*Website Link*

  

 

 

‘Die Computer ICT is een computer bedrijf uit Laren (Lochem) voor particulieren en bedrijven’

Telefoon: 0573 460819